KYSTLAND
Cart 0
 

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på varer købt på kystland.com


kystland.com ejes af:
Hørdum & Engelbreth
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
CVR NR: 34623708
Telefon: 31683060
E-mail: info@booklab.dk

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via booklab.dk.

Vi modtager betaling med: VISA, Amercan Express, MasterCard.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen tillægges prisen for fragt.

Vi leverer varen inden for 10 hverdage efter dit køb.

Vi leverer varerne med GLS.

Vi leverer til Danmark og resten af verden. Der er ikke mulighed for afhentning af bestillinger hos BOOK LAB.

Fortrydelsesret
Der er fuld returret på alle bestillinger i 14 dage. Returvarer skal returneres til:

BOOK LAB
Krøyer Kielbergs vej 3
8660 Skanderborg

Når varen er modtaget tilbageføres beløbet til købers kreditkort.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til:

BOOK LAB
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
CVR NR: 34623708
Telefon: 31683060
E-mail: info@booklab.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, (men det er ikke et krav): https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til:

BOOK LAB
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg

Varen skal sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbagebeholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen.

Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen
Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – f.eks. fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på:

BOOK LAB
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
CVR NR: 34623708
Telefon: 31683060
E-mail: info@booklab.dk

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og at du skal have en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inklusiv oplysninger om fragtomkostninger samt track and trace-nummer.

Oplysninger om klagemuligheder
En klage over en vare eller en tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning på www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mailadresse: info@booklab.dk

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din bestilling.

BOOK LAB har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser
Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. De oplyste priser er inklusiv 25% moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med booklab.dk indgås aftaler på dansk.

Betaling med faktura
Firmaer og institutioner med CVR-nummer kan bestille varer til levering med faktura. Betalingsfrist er netto otte dage.

Med elektronisk faktura
Offentlige Institutioner med EAN-nummer kan bestille varer til levering med elektronisk faktura. Betalingsfrist er netto otte dage.

Leveringsomkostninger
Alle ordre tillægges ekspeditionsgebyr på DKK 50,00.

 

Dine personlige oplysninger

BOOK LAB under Hørdum & Engelbreth (cvr. 34623708) foretager registreringen af følgende personoplysninger med det formål at kunne ekspedere og levere din ordre, når du handler i vores webshop:

  • Dit navn

  • Din adresse

  • Dit telefonnummer

  • Din e-mail adresse

  • Dit CVR eller EAN nummer (Hvis du handler på vegne af en virksomhed) 


Vi opbevarer disse oplysninger i fem år, hvorefter vil oplysningerne blive slettet. Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Du har altid ret til at gøre indsigelser mod vores registrering af dine persondataoplysninger. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BOOK LAB via e-mail: info@booklab.dk.

 

Direktøren, webmasteren og forsendelsen hos BOOK LAB har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på BOOK LAB er Ditte Jensen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger personligt, men henviser til vores e-handelsudbyder Stripes politik for personfølsomme data.